DIN 2008 LANSAM
PROIECTE DE SUCCES

Profesionalism, viziune, customer service, inovatie. HDesign este o echipa cu viziune care a inteles rapid ce ne dorim, de ce avem nevoie si ne-a explicat pe intelesul nostru ce se poate face, cum se poate face. Dintr-un site care ne placea, dar avea nevoie de modernizari, am ajuns, printr-o colaborare usoara si frumoasa, la un site modern, inovativ, functional, prietenos, care ne incanta de-a dreptul. Multumim mult si cu siguranta veti fi alegerea noastra si pe viitor! Recomandam HDesign cu mare caldura.

Alexandra Enache Alexandra Enache
Marshall Imobiliare
Ploiesti - Romania

HDesign mi-a facut un site performant si rapid, a respectat timpul de executie a lucrarii, a inteles foarte bine ideea proiectului meu si a creat un design potrivit. Foarte creativi si la identitate vizuala (logo, bannere, etc). Sunt foarte multumit de nivelul ridicat de comunicare; Vali raspunde intotdeauna la telefon :) si si-a petrecut ore bune explicandu-mi cu profesionalism detalii legate de proiect. Imi place rezultatul final si vom continua sa colaboram pe partea de social media si promovare. Nota 10 – recomand cu incredere HDesign.

Bogdan Draguna Bogdan Draguna
Personal Development Coach Neuroprogres
Ploiesti - Romania

As dori sa incep cu un mare "MULTUMESC" pentru tot ajutorul de pana acum si pentru faptul ca magazinul online este unul dintre cele mai apreciate din piata, mai ales din punct de vedere al designului! Voi continua cu "FELICITARI" pentru profesionalism si creativitate si pentru faptul ca la HDesign am gasit oameni care vorbesc "romaneste" si nu "calculatoreste" , care se trezesc dimineata si care rezolva problemele in timp real. Colaboram cu HDesign de 4 ani cu mare succes si vom continua, mai ales ca aici gasim oamenii care rezolva dimineata ceea ce visam noi noaptea, din punct de vedere al web design-ului. Bravo HDesign, multumim frumos Valentin si mult succes in continuare!!!

Claudia Nicolae Claudia Nicolae
Manager Rangali
Bucuresti - Romania

Avand in vedere ca ne despart cativa km buni (500), conversatia a avut loc in cel mai bun mod posibil si toate lucrurile s-au desfasurat asa cum trebuie de fiecare data. Au dat dovada de profesionalism si bun simt.

Beatrice Dent Beatrice Ditrich
Medic Stomatolog
Timisoara - Romania

Multumirile le-am exprimat verbal. Acum vreau sa va spun ca ati facut o treaba buna in sensul ca ati avut rabdare sa ma ascultati si astfel ati prins exact ideea despre care va tot spuneam, pentru ca de fapt ati fost pe aceeasi lungime de unda cu mine. Asadar atunci cand crezi in ceva si pui suflet iese ceva bun. Aici ma refer si la mine si la voi. In concluzie, ca o treaba sa fie bine facuta, este nevoie sa participe ambele parti cu buna credinta. Sunt convins ca vizavi de celelalte idei pe care le mai am, o sa-mi puteti da in continuare o mana de ajutor in asa fel incat sa pot face o adevarata microferma. Multumesc.

Cristian Lupu Cristian Lupu
Fermier Pasari Bio
Baicoi, Ploiesti - Romania

Recomand cu incredere serviciile oferite de HDesign datorita profesionalismului si promptitudinii de care au dat dovada. Site-ul solicitat a fost realizat intr-un timp foarte scurt, complet si exact cum mi-am dorit.

Alina Petrescu Alina Petrescu
Manager Petal Promotion
Ploiesti - Romania