Logo Design
Identitate Vizuala & Branding

.

  Design UNIC

  Creativ, memorabil si eficient

  Format vectorial de inalta calitate

IESI DIN ANONIMAT!

Identitatea vizuala trebuie sa fie consistenta si corect aplicata pentru a ajuta o companie sa se diferentieze/pozitioneze corect pe piata de consum si pentru a castiga notorietate si credibilitate.

Identitatea vizuala se manifesta prin coerenta aplicarii acesteia, rezonanta numelui, impactul sloganului, culoare si design. Un logo se poate numi 'de succes', atunci cand in spatele lui se afla un brief de creatie corect. Acesta include mai multe etape, pornind de la valorile ce definesc compania, pana la stabilirea corecta a publicului vizat.

Dupa o analiza amanuntita a briefului, incepe sesiunea de brainstorming, care presupune colectarea informatiilor si gasirea potrivita a ideilor si conceptelor. Urmeaza documentarea, schitarea si proiectarea paletei de propuneri. In final, dupa ce clientul alege cea mai buna varianta, urmeaza revizuirea si rafinarea expresivitatii finale a logo-ului si crearea de elemente ajutatoare ce sustin imaginea companiei (carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape, etc).

ITI PLACE CUM LUCRAM?

Spune-le si prietenilor tai de noi.

TE GANDESTI LA UN PROIECT?

Asteptam cu entuziasm sa lucram la proiectul tau :) CONTACTEAZA-NE