Promovare Online
Campanii publicitare - Optimizare Seo

Google AdWords

Google AdWords

Serviciu care iti ofera primul loc in Google fara prea multe batai de cap. Trebuie doar sa te gandesti ce buget vrei sa aloci publicitatii online pe Google, iar de restul ne vom ocupa noi. Garantam un minim de cost cu o eficienta maxima si impresionanta prin criteriile noastre avansate de configurare si optimizare a campaniilor.

Facebook Ads

Peste 5 milioane de utilizatori romani sunt inscrisi pe Facebook. De ce sa nu profiti de acest lucru avand acces imediat la ei? Iti garantam cheia succesului in cea mai buna retea de socializare prin crearea si optimizarea de campanii publicitare.

Facebook Ads
Email Marketing

Email Marketing

Metoda clasica pentru abordarea noilor clienti sau a celor deja existenti. Iti garantam succesul prin trimiterea email-urilor cu un design personalizat care redirectioneaza clientul exact acolo unde trebuie.

Optimizare SEO

Reprezinta indexarea site-ului in motorul de cautare si afisarea lui atunci cand un potential client cauta ceea ce oferi. Deoarece marea majoritate a vizitatorilor acceseaza doar site-urile de pe prima pagina, vom face tot posibilul ca si site-ul tau sa fie prezent acolo prin criteriile noastre de optimizare.

Optimizare SEO

ITI PLACE CUM LUCRAM?

Spune-le si prietenilor tai de noi.

TE GANDESTI LA UN PROIECT?

Asteptam cu entuziasm sa lucram la proiectul tau :) CONTACTEAZA-NE