SOLUTII CREATIVE
LA PROBLEME COMPLEXE

Servicii Web Design

Web Design
Creativ si personalizat, rezultatul nostru va reprezenta un website modern, de inalta calitate si cu o interfata grafica captivanta, cuprinzand ultimele tehnologii si tendinte din domeniu.

DETALII
Servicii Magazin Online

Magazin Online
Complet, complex si usor de utilizat, ce contine toate functionalitatile de baza necesare unui magazin online si care se poate adapta conform cerintelor, prin design si aplicatii personalizate.

DETALII
Servicii Aplicatii Custom

Aplicatii Custom
Dezvoltam aplicatii personalizate in conformitate cu cerintele dvs., care pot lucra atat intranet cat si extranet.

DETALII
Servicii Promovare Online

Promovare Online
Construim si configuram campanii publicitare pentru Google si Facebook, realizam si optimizam campanii de email cu un design personalizat si pozitionam site-ul pe prima pagina in cautari.

DETALII
Servicii Promovare Social Media

Promovare Social Media
Concepem o strategie de promovare adaptata nevoilor afacerii tale si publicului caruia vrei sa i te adresezi.

DETALII
Servicii Mentenanta Website

Mentenanta Website
Asiguram o intretinere completa si profesionala pentru toate tipurile de website-uri, magazine online si aplicatii personalizate.

DETALII
Servicii Logo Design

Logo Design
Realizam logouri / sigle, ce au un impact puternic in mintea consumatorului si care declanseaza emotii complexe si profunde.

DETALII
Servicii Print Design

Print Design
Machetam si realizam concepte grafice pentru toata gama de materiale publicitare, capabile sa reflecte intr-un mod profesional mesajul, activitatea si serviciile dumneavoastra.

DETALII
Servicii Content & Copywriting

Content & Copywriting
Oferim servicii specializate de redactare articole SEO, articole pentru blog, comunicate de presa, continut web si servicii de copywriting.

DETALII